Mexicaans muziek

Harmonische samenzang band

Duo Alma y Corazón - Ervaar de krachtige en emotionele stemmen van Duo Alma y Corazón terwijl ze traditionele Mexicaanse nummers en ballades tot leven brengen.
zuidamerikaanse-livemuziek.nl


Los Dos Amigos - Met hun vrolijke persoonlijkheden en dynamische gitaarwerk zijn Los Dos Amigos de perfecte keuze voor elk feest of evenement waarbij een energieke en aanstekelijke sfeer gewenst is.zuidamerikaanse-livemuziek.be

Duo Pasión Mexicana - Laat je meevoeren door de gepassioneerde muziek van Duo Pasión Mexicana, met hun harmonieuze stemmen en prachtige arrangementen van Mexicaanse klassiekers.zuidamerikaanselivemuziek.nl


Los Hermanos de la Guitarra - Met hun virtuoze gitaarspel en innemende uitstraling weten Los Hermanos de la Guitarra elk publiek te betoveren met hun unieke interpretaties van bekende Mexicaanse liederen.zuidamerikaanselivemuziek.be

Duo Encantador - Romantisch en betoverend, Duo Encantador weet de harten van hun publiek te veroveren met hun harmonische samenzang en gepassioneerde gitaarspel.
thema-feest-caribisch.be

Los Primos Mexicanos - Met hun diepe verbondenheid met de Mexicaanse cultuur en muziek, weten Los Primos Mexicanos de authentieke geest van Mexicaanse muziek te belichamen en te verspreiden.
thema-feest-caribisch.nl


Las Dos Voces - Las Dos Voces, oftewel 'de twee stemmen', zijn twee zangeressen die samen de mooiste harmonieën creëren met hun stemmen en gitaar. Hun unieke interpretaties van traditionele Mexicaanse muziek zorgen voor een onvergetelijke ervaring.
thema-feest-tropical.be

Kijk ook eens op:

Compleet Mexicaans feest: mexicaansthemafeest.nl
Livemuziek, dans en entertainment: mexicaans-themafeest.nl
Catering, hapjes, food trucks en decor: mexicaansethemafeest.nl
Feest bij u of feest bij ons: leukste-feestzaal.nl

Neem contact met ons op:
Chat met ons: [chat link]

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).